Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Verdachte inbraak Westkapelle opgepakt in Dordrecht

Toegevoegd: 05-07-2020, 09.35 uur
Verdachte inbraak Westkapelle opgepakt in Dordrecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Bij een vakantiewoning aan de Joossesweg in Westkapelle is zaterdagmiddag een inbreker op heterdaad betrapt door de tijdelijke bewoners van de woning.


De man bedreigde hen en ging er vandoor in een auto. Een toerist zag dit rond 13.30 uur gebeuren en maakte vervolgens een foto van de auto waar de man in wegreed. De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse om de schade en een aangifte op te nemen. In de tussentijd is door andere politiemensen uitgekeken naar het betreffende voertuig. In Zeeland werd de auto niet meer aangetroffen.

Politiemensen in Dordrecht hielden enkele uren na de inbraak in Westkapelle het voertuig staande. De bestuurder is aangehouden. Het bleek te gaan om een 52-jarige man uit Rotterdam. Hij had verschillende goederen bij zich die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Alle goederen en de auto van de man zijn in beslag genomen. De politie denkt dat de man verantwoordelijk is voor meer inbraken op Walcheren.

De Rotterdammer is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar zondag worden gehoord door rechercheurs


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750