Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie ontruimt illegale houseparty in Vlissingen

Toegevoegd: 05-07-2020, 09.45 uur
De illegale houseparty in Vlissingen.
De illegale houseparty in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht op een terrein aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen een illegale houseparty ontruimd. Er is niemand van de aanwezigen bekeurd of aangehouden.


Rond 03.00 uur kreeg de meldkamer een melding over het illegale feest waar ongeveer honderd personen aanwezig waren. Volgens de politie kwamen de feestgangers voornamelijk uit België, hielden ze geen 1,5 meter afstand en waren ze dronken of onder invloed van andere middelen. Op verzoek van de politie vertrokken alle aanwezigen vrijwel meteen.

Omdat het feest plaats vond op een afgesloten terrein is besloten dit te ontruimen. Hierbij werden ook twee politiehonden ingezet. De organisatoren van de illegale houseparty ruimden direct de geluidsinstallatie op en alle rommel die was gemaakt op het terrein door de aanwezigen op. Er is niemand van de aanwezigen bekeurd of aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beunhaas (9-7-2020 om 15:56)
Jaja wil.he die mensen in quarantaine gaan zetten? Dan ben je echt panisch en doorgeslagen. Je bent helemaal gebrainwasht zo te merken. Die mensen hebben buiten een feestje gehad. Er zijn amper corona gevallen meer en buiten raak je niet besmet, kans is bijna 0. Doe eens normaal zeg!
Moeder (5-7-2020 om 21:06)
Het was buiten, daar kun je niet besmet raken, want de kleine druppels waaien weg. Daarom denk ik. Waarom denk je dat er zomers veel minder griepgevallen zijn? Omdat mensen dan buiten zitten met elkaar. Dat ze geen bekeuring kregen, had vast ook te maken met het feit dat ze gelijk meewerkten door weg te gaan, cq op te ruimen.
piet (5-7-2020 om 14:22)
Hoezo niemand aangehouden? Met 6 man aan een tafel in een horecagelegenheid kost de uitbater 4000 euro en lekker om drie uur hossen met drank en drugs en dan gewoon laten lopen gewoon belachelijk (zeker bang voor overwerk)
Bewoner (5-7-2020 om 13:32)
Waarom is er niet bekeurd ? Waarom is er niemand aangehouden ? En waarom zijn deze bezoekers niet getest en/of in quarantaine gezet ? Wat een onbegrijpelijk en slap gedoe weer ! Niet uit te leggen naar zorgmedewerkers en Horeca