Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Eerste HALT doorverwijzingen al uitgedeeld

Toegevoegd: 30-12-2006, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag diverse personen doorverwezen naar HALT.

In Ovezande werden vrijdagavond twee 14-jarige jongens betrapt op het afsteken van vuurwerk. Omdat dit nog niet is toegestaan mochten de twee kiezen tussen een doorverwijzing naar HALT of een proces-verbaal. De jongens kozen voor het laatste.


Strijkers
In Goes werd een 12-jarige jongen doorverwezen naar HALT omdat hij te vroeg vuurwerk afstak. Een 18-jarige man kreeg in diezelfde plaats een proces verbaal voor het afsteken van strijkers.

Ook in Middelburg en Terneuzen werden vroege vuurwerkafstekers betrapt. Op de Markt in Middelburg werd een 24-jarige man gesnapt en in Terneuzen ging het om twee 13-jarige meisjes en een 14-jarige jongen. De man kreeg een boete en de jongeren werden doorverwezen naar HALT.

Het aangetroffen vuurwerk werd door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren