Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op de kop in sloot N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 05-07-2020, 14.33 uur
Het ongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede. Het ongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede.
Het ongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Tim Koster

BURGH-HAAMSTEDE - Bij een ongeluk op de N57 in Burgh-Haamstede is zondagmiddag een personenauto op zijn kop in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk op de Serooskerkseweg (N57) gebeurde rond 14.05 uur. De ambulancedienst en eenheden van de politie werden hierop met spoed ter plekke gestuurd. Ook de brandweer werd met twee duikteams, een blusvoertuig en een hoogwerker naar de ongevalslocatie gestuurd. Om 14.15 uur liet de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) weten dat alle personen het voertuig hebben weten te verlaten. De komst van de brandweerduikers en de hoogwerker werd hierop geannuleerd.

De bestuurder van het voertuig is door de ambulancedienst nagekeken en naar de huisartsenpost (HAP) gebracht. Door het ongeluk ontstond de nodige vertraging op de N57. Rond 14.45 uur was het voertuig geborgen en werd de weg weer volledig opengesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750