Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ingezet voor 11-jarige met balletjespistool

Toegevoegd: 05-07-2020, 15.33 uur
Politie ingezet voor 11-jarige met balletjespistool
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - De politie is zondagmiddag groots uitgerukt na een melding dat er een man met een pistool in Noordgouwe liep. Na onderzoek bleek het de gaan om een 11-jarig kind dat aan het spelen was.


Om 12.50 uur werd de meldkamer gebeld met een melding van een verdachte situatie aan de Pauwstraat. Een man zou hier met een pistool in zijn hand over straat lopen. Meerdere agenten zijn met kogelwerende vesten ter plaatse gegaan.

Na onderzoek bleek dat er een 11-jarige kind aan het spelen was met een balletjespistool. Deze is dan ook door de agenten in beslag genomen omdat dit speelgoed niet is toegestaan.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
arjean (7-7-2020 om 09:59)
als oud noordgouwenaar, schitterend, zo gebeurd er nog eens wat op zo'n dorpje. Die ouders moeten zich natuurlijk ook diep schamen dat ze op dat moment niet bij hun kind liepen natuurlijk (lol) ze hadden natuurlijk dat kind veilig thuis achter de computer moeten laten zitten!!!
cq (6-7-2020 om 10:21)
Balletjes pistool, water pistool....kom nou zeg!
zeeuw (5-7-2020 om 18:45)
waar zijn die ouders
Lolo (5-7-2020 om 18:04)
'Sociale Controle' te letterlijk genomen? Als je het verschil niet meer ziet tussen een spelende kind en een volwassen man.
Kees (5-7-2020 om 16:43)
Was nou maar naar specsavers gegaan.