Weerbericht:
Bewolkt en lokaal motregen. Donderdag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Afvalbak vernield in Terneuzen, 6000 euro schade

Toegevoegd: 05-07-2020, 19.26 uur
De schade wordt geschat op 6.000 euro.
De schade wordt geschat op 6.000 euro.
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Onbekenden hebben in Terneuzen een splinternieuwe persafvalbak vernield. De schade wordt geschat op 6.000 euro.


Volgens de Gemeente Terneuzen werd er recent een speciale persafvalbak geplaatst aan de Kreek. Deze afvalbak was voorzien van een zonnepaneel en pers om zoveel mogelijk afval op te kunnen vangen waardoor er efficiënter kan worden geleegd.

Afgelopen nacht is de bak door vandalisme vernield. De gemeente laat weten dat de schade wordt geschat op 6.000 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (22-7-2020 om 18:20)
Ik denk eerder dat deze zware perscontainer waar je een kraan voor nodig hebt om te legen niet door kinderen omver getrokken is. Ik denk eerder door een zwaar voertuig omver getrokken.
W.S.M. Fakkeldij (9-7-2020 om 12:23)
Omdat de jeugd / jong volwassenen zich vervelen is het normaal dat ze maar van alles en nog wat vernielen, dus heeft U er ook geen problemen mee dat ze in zo een bui over UW auto lopen, of Uw fiets in het water gooien? Trouwens wie zegt dat het jongeren zijn , wat denkt U van dronken ouderen?
kl (6-7-2020 om 19:22)
in Terneuzen (zeeuws-vlaanderen), is voor de jeugd , en jong volwassenen, niet te doen dus..........is heeeel saaaai
franky (6-7-2020 om 12:26)
Peter als je niks zinnings te melden hebt hou dan je mond.... Zulke systemen kosten gewoon genoeg geld
Peter (5-7-2020 om 22:33)
Pfff 6000 euro voor een stuk metaal.... Dat is echt niet meer van deze tijd, volgende keer maar een bakje van 250 euro bestellen op aliexpress???
Vlissinger (5-7-2020 om 22:04)
Wat deze kneusjes die deze domme dingen doen niet begrijpen is dat ze er niet alleen voor zorgen dat het volk financieel hiervoor moet opdraaien maar ook de zielige daders die dit doen. Dus ben je zo'n gek bent die dit toevallig leest. Ga op een vechtsport om je frustraties op af te reageren en leer zelfbeheersing en zelfrespect te krijgen.
Cookie-instellingen beheren