Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Drukke middag voor KNRM op Westerschelde

Toegevoegd: 06-07-2020, 07.05 uur
Drukke middag voor KNRM op Westerschelde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - De vrijwilligers van het KNRM reddingstation in Hansweert zijn gisteren de gehele middag in touw geweest met twee incidenten op de Westerschelde.


Om 13:35 uur meldde de opvarende van een motorjacht dat zij te kampen hadden met een black-out. Bergingsvaartuig Responder van Multraship was ook ter plaatse. In goede samenwerking hebben zij dit incident verder afgehandeld, zodat de KNRM snel door kon naar de volgende melding.

Nabij het land van Saeftinge verdaagde een tjalk richting lager wal doordat de motor was afgeslagen. Ter plaatse is er direct een sleepverbinding belegd en is het schip naar de haven van Paal gesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750