Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 06-07-2020, 18.24 uur
De bestuurster kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond.
De bestuurster kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Bij ’s-Gravenpolder is vanmiddag een automobiliste van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond even voor 17.30 uur plaats op de Pietersweg. In een bocht verloor de vrouw de controle over haar voertuig en raakte in de slip. De auto raakte van de weg en kwam in de sloot tot stilstand.

De bestuurster kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de auto uit de sloot getakeld en weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (10-7-2020 om 12:14)
zelfs met de fiets bijna de sloot ingereden (ik fiets hier iedere dag) , er ligt veel te veel grind
Sjako (9-7-2020 om 20:39)
Veel te hard gereden! En er staan inderdaad borden.. gewoon even opletten geblazen.. dan had dit voorkomen kunnen worden. Maarja achteraf kijk je een koe in z’n kont
W.S.M. Fakkeldij (9-7-2020 om 11:59)
Aan het begin van zo een weg staan waarschuwingsborden, als weggebruiker word je geacht op te letten. Dit is duidelijk een gevalletje van te hard rijden.
arjean (7-7-2020 om 09:48)
niet vreemd als je de nieuwe slijtlaag op de weg ziet, voor het asfalt zal het wellicht de levensduur verlengen, maar verder heeft het enkel nadelen. Die mevrouw heeft pech maar het had iedereen kunnen overkomen
Daniella (7-7-2020 om 07:24)
Ik heb hier afgelopen vrijdag ook een ongeluk gehad met mijn scooter ligt gewoon veel te veel grind ik ree daar mischien 20 of 25
Ton (6-7-2020 om 23:22)
Oorzaak is duidelijk te zien, geslipt op een weg vol grind, net na een bochtje.