Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt geld en vuurwapen in garagebox Goes

Toegevoegd: 06-07-2020, 18.39 uur
De inval maakte onderdeel uit van een grootscheepse politieactie.
De inval maakte onderdeel uit van een grootscheepse politieactie.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zaterdag bij een inval in een garagebox 65.000 euro aan contant geld en een vuurwapen aangetroffen. Dat is vandaag bekend gemaakt.


De inval maakte onderdeel uit van een grootscheepse politieactie naar criminele samenwerking en de invoer van cocaïne in de haven van Vlissingen. In dit onderzoek zijn inmiddels tien verdachten aangehouden. Het OM verdenkt de verdachten van verschillende strafbare feiten, in wisselende samenstelling, zoals grootschalige invoer van verdovende middelen, witwassen, deelname aan een criminele organisatie, wapenbezit en schending van het ambtsgeheim.

Vorige week woensdag werden bij invallen op 32 locaties onder andere vier vuurwapens en ten minste 500.000 euro aan contant geld aangetroffen. Daarnaast werden er twee motoren en twee boten in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (12-7-2020 om 14:25)
Voor 65K kan je vaak naar de Mac!;)))
zeeuw (7-7-2020 om 10:55)
EEN WOORD HULDE VOOR DE POLITIE
Cookie-instellingen beheren