Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Jongen (17) mishandeld en beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 07-07-2020, 13.27 uur
Jongen (17) mishandeld en beroofd in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 17-jarige jongen uit Middelburg is maandag mishandeld door twee jongemannen. Het slachtoffer liep hierbij letsel op.


De Middelburger was ’s middags rond 15.15 uur op zijn fiets in de Isabellagang toen hij plots klappen op zijn gezicht kreeg van één van de daders. Het slachtoffer is weggerend en de jongemannen zijn achter hem aangekomen. Een van de daders reed op een scooter.

Het slachtoffer is tegen de scooter aangelopen en gevallen. Daarna werd hij meerdere keren door de verdachten getrapt. De Middelburger vlucht vervolgens en belt aan bij een woning. De bewoners hebben hem opgevangen.

De verdachten hebben vermoedelijk zijn fiets en jas meegenomen. De identiteit van de verdachten is bekend bij de politie en zullen aangehouden gaan worden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750