Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bestuurster quad rijdt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 07-07-2020, 13.32 uur
Bestuurster quad rijdt onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een bestuurster van een quad is maandagmiddag in Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


Agenten controleerden de 31-jarige vrouw rond 16.00 uur op de Hercules Segherslaan vanwege haar rijgedrag. Na een drugstest bleek dat ze onder invloed van harddrugs reed. Daarnaast had ze ook nog een hoeveelheid harddrugs bij zich.

Op het bureau is een bloedproef afgenomen en na verhoor mocht ze weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (7-7-2020 om 16:27)
Drugs om de hoek gekocht in de Bloemenlaan. We hebben daar nu drugskelders onder de flat, ook kun je er lachgas kopen. Het liefst s,avonds laat met een man of20. En wees gerust de politie doet toch niets.
Peter P. (7-7-2020 om 15:20)
Kom ''savonds maar eens een paar uurtjes aan het begin van de Lekstraat t.h.v. de Gouwestraat staan, dan is de staatskas weer gevuld en zijn de drugsrijders van de weg, de ultieme racebaan van Souburg waar nooit controles zijn. Met 80km/h ove het looppad van het park, ja schijt hebben ze aan je,dag in dag uit, tot je zelf maatregelen gaat nemen, dan zit je in Torentijd