Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt geluidsapparatuur mee na overlast

Toegevoegd: 08-07-2020, 10.21 uur
De bewoner is bekeurd.
De bewoner is bekeurd.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie heeft gisteravond in Axel na meerdere meldingen van geluidsoverlast geluidsapparatuur inbeslaggenomen. De bewoner is bekeurd.


Een bewoner van de Rembrandtstraat draaide volgens harde muziek en weigerde dit uit te zetten nadat buurtbewoners dit hadden gevraagd. Toen agenten ter plaatse kwamen hoorden zij ook harde muziek. Hierop kreeg de bewoner een bekeuring voor geluidsoverlast en is uitgelegd dat bij een volgende constatering van geluidsoverlast, de geluidsapperatuur in beslag zou worden genomen.

Ongeveer vijf minuten later ging de radio weer op standje tien. Hierop hebben de agenten een machtiging tot binnentreden ter inbeslagname geregeld en zijn ze terug naar de woning gegaan. De bewoner weigerde vervolgens de deur te openen.

Daarop heeft de politie de voordeur opengebroken en is de woning binnengegaan. De geluidsapparatuur is inbeslaggenomen en de bewoner is nogmaals een bekeuring aangezegd voor geluidsoverlast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (9-7-2020 om 07:19)
Ja wat ben je stom kerel van de politie kan je het niet winnen en ben je terecht slacht offer geworden door je eigen te verzetten dit grapje zal je toch centjes kosten zie hier terecht optreden van politie.
Peter (9-7-2020 om 00:41)
Als ik zo naar die apparatuur kijk vraag ik mij af wat er dan “zo hard” aan was.... stereo toren uit het jaar nul; mijn iphone kan harder dat weet ik nu al!
optimist (8-7-2020 om 12:06)
Goed besteed van de politie, zulke a-sociale tokkies kunnen het woongenot in een straat goed bederven..