Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen ongeluk Kamperland geborgen

Toegevoegd: 08-07-2020, 15.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De kleine vrachtwangen die vanmiddag van de weg raakte bij Kamperland is geborgen. Het voertuig is weggesleept.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Nieuweweg ter hoogte van de Bosdijk. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van het voertuig van de weg waarna het voertuig kantelde en op zijn zijkant tot stilstand kwam.

De hulpdiensten waaronder een ambulanceteam, eenheden van de politie en de brandweer van Kamperland kwamen ter plekke. De bestuurder raakte niet gewond. De weg was door het ongeluk volledig afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig geborgen en weggesleept.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750