Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer overval op snackbar Middelburg, één aanhouding

Toegevoegd: 08-07-2020, 20.13 uur - Update: 08-07-2020, 23.59 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De snackbar aan de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg is woensdagavond opnieuw doelwit geweest van een overval. De politie heeft in de omgeving één verdachte aangehouden.


De overval in de Magistraatwijk werd rond 20.00 uur gepleegd. De politie kwam direct massaal ter plekke en heeft in de buurt van het Meiveldpad één persoon aangehouden. Volgens omstanders zat deze persoon eerst in de bosschage en later verstopt in het riet langs de waterkant.

Een gedeelte van het Meiveld werd compleet afgezet en omsingeld door de politie. Aanwezige personen werden verzocht het gebied te verlaten. De politie is in de omgeving nog enige tijd op zoek geweest naar eventuele meerdere verdachten. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat er bij de overval van vanavond niemand gewond is geraakt en er vooralsnog sprake is van één verdachte.

Op de plek waar de jongeman is aangehouden zijn diverse spullen veiliggesteld. Ook de brandweer is met duikers ter plaatse gekomen. Deze hebben de rietkraag bekeken. Waarna werd gezocht is niet bekend gemaakt. Door de brandweer werd niks aangetroffen.

Op 18 januari van dit jaar was de snackbar ook al doelwit van een gewapende overval. De daders wisten toen te ontkomen. Twee gemaskerde en gewapende jongens bedreigden toen de eigenaresse. Ze werd gedwongen om de buit af te geven waarna het tweetal naar buiten vluchtte. Van de daders was toen niet meer dan een summier signalement bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (9-7-2020 om 05:43)
laffe hond(en) sterke voor ying ji.
Cookie-instellingen beheren