Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeluk op N62 bij Axel

Toegevoegd: 09-07-2020, 00.30 uur
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.30 uur.
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.30 uur.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een personenauto is woensdagavond op de Tractaatweg (N62) ter hoogte van Axel zwaar beschadigd geraakt.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op de rijbaan in de richting van Terneuzen. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, botste tegen de vangrail en kwam teintallen meters verder op de rijbaan tot stilstand.

Of er bij de aanrijding iemand gewond is geraakt is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. Direct na het ongeluk is de weg afgesloten. Het verkeer kon via de af- en oprit passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-7-2020 om 00:41)
Telefoon misbruik weer (voor de zoveelste keer) of alcohol en/of drugs... Ik vind het alleen jammer dat je meestal er niets meer over hoort wat er echt gebeurt is.
Coen (9-7-2020 om 16:34)
Hoe krijg je het voor elkaar, de weg is verbreed naar een 2x2, geen tegenliggers meer en toch klappen bestuurders de weg af, kan je dan niet rijden of ligt het aan de weg, vermoed het eerste. En mocht het slecht weer geweest zijn met veel water op de weg, dan pas je je als bestuurder daar op aan, je hoeft geen 100 te rijden waar een bord dit aangeeft, gebruik je verstand achter het stuur.
G (9-7-2020 om 08:57)
Die weg heeft een flinke geul over de gehele breedte van de weg. Dit is net voor de afslag richting Axel. Als het regent is aqua planing niet te vermijden. Als je niet oplet schuif je zo van de weg af.
Wim (9-7-2020 om 06:49)
Als je dit leest moet de persoon toch wel wat overkomen is gezien de auto tien tallen meters tot stilstand kwam, laten we hopen dat de persoon niet te veel lichamelijk mankeert
Cookie-instellingen beheren