Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt vermiste man (41) uit Kruiningen

Toegevoegd: 09-07-2020, 10.29 uur
De politie heeft deze foto van de vermiste man verspreid.
De politie heeft deze foto van de vermiste man verspreid.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie is sinds woensdagochtend op zoek naar de 41-jarige Menno van Dommelen. Hij wordt vermist vanuit Kruiningen.


De man werd woensdag rond 09.45 uur voor het laatst gezien bij de zorginstelling waar hij verbleef. Hij is per fiets vertrokken met onbekende bestemming. Gisteravond is nog een Burgernetbericht verspreid met de oproep om naar hem uit te kijken, maar dat leverde niets op. Inmiddels is door de politie ook een foto van hem verspreid.

De man droeg ten tijde van de verdwijning een blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen en een blauwe jas. Hij heeft donker haar en blauwe ogen. De fiets waarop de man reed, is een zwarte herenfiets met blauw/grijze fietstassen. Tips zijn bij de politie welkom via 0800-6070.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren