Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleers: Man is auto kwijt na 7e rit zonder rijbewijs

Toegevoegd: 09-07-2020, 10.38 uur
Hardleers: Man is auto kwijt na 7e rit zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagavond in Goes de auto in beslag genomen van een man die al maar liefst zes keer eerder was betrapt op het rijden zonder (geldig) rijbewijs.


De hardleerse Goesenaar werd aan de kant gezet op de Appelstraat. Tijdens de controle bleek de 31-jarige man geen rijbewijs te hebben. Nader onderzoek wees uit dat het al zes keer eerder was voorgekomen dat de man was betrapt terwijl hij zonder rijbewijs deelnam aan het verkeer.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten de auto van de Goesenaar in beslag te nemen. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini (10-7-2020 om 15:03)
Ja-ja je praat eromheem; de autoverkoper is NIET schuldig. Fijn dat u geen rechter bent, gekkehuis zou Nederland dan worden.
john (10-7-2020 om 11:19)
Sinds wanneer mag een autoverkoper om iemand zijn rijbewijs vragen ???
Wim (10-7-2020 om 07:25)
Wat is hier de politie mild geweest om pas na 7 keer door een aanhouding geen rijbewijs te hebben en de auto in beslag te nemen wat ben je dan een eigenwijs persoon.
Ja-Ja (10-7-2020 om 06:59)
Aan Douwe Dabert en Peter, Slaap jullie maar rustig verder, Snappen u beide niet dar er iets moet gebeuren.?? Lees nog even wat Meedenker schrijft.
Douwe dabert (9-7-2020 om 19:26)
@ja-ja, waarom zou je geen auto mogen kopen zonder rijbewijs? Je zal maar een auto op willen knappen of restaureren. Dit heeft gewoon te maken met aso gedrag en niet aan de regels willen houden.
Peter (9-7-2020 om 16:15)
Jahoor sinds wanneer is een verkoper schuldig aan het gedrag van een ander? De verantwoording voor jou daden ligt bij jouzelf! Hij is al 6x betrapt, dus echt falen doen de overheid ook niet....