Weerbericht:
geleidelijk van het zuiden uit vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden vanwege mishandeling

Toegevoegd: 09-07-2020, 10.43 uur
Man aangehouden vanwege mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond in Vlissingen een man aangehouden die werd gezocht vanwege een mishandeling die hij eerder zou hebben gepleegd.


De 18-jarige Middelburger werd volgens de politie rond 18.10 uur aangehouden in de Willem Klooslaan in Vlissingen. De man zou in de relationele sfeer eerder iemand hebben mishandeld.

De Middelburger zit nog vast en wordt vandaag verder gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (10-7-2020 om 07:30)
Wat een zwak kereltje van 18 jaar iemand te mishandelen in de relatiesfeer ik hoop dat hij nog een keer vele malen zwaarder word mishandeld dan weet hoe dat overkomt snotneus
Anoniem (9-7-2020 om 11:53)
Heb het zelf ook meegemaakt. Zou veel beter aangepakt moeten worden. Dan bedoel ik niet zozeer een( zwaardere) gevangenisstraf. Maar soort van psychologische behandeling. Er zijn zoveel mannen met persoonlijkheidsstoornis(sen),vooral narcisme.