Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Dronken man te water Rouaansekaai Middelburg

Toegevoegd: 09-07-2020, 10.53 uur
Dronken man te water Rouaansekaai Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Nabij de Rouaansekaai in het centrum van Middelburg is in de nacht van woensdag op donderdag een man in beschonken toestand te water geraakt. 


De melding van de persoon te water kwam kort na 02.00 uur binnen bij de hulpdiensten. Omdat het omstanders in eerste instantie niet lukte om de persoon uit het water te halen werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Uiteindelijk lukte het echter toch om de drenkeling op de kant te krijgen en hierop werd de inzet van onder meer de opgeroepen brandweerduikers geannuleerd.

Volgens een woordvoerster van de politie had de man in dronken toestand zich verstapt en was hij hierdoor in het water beland. De man kon op eigen gelegenheid naar huis want hij bleek geen letsel opgelopen te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil Lekeur (9-7-2020 om 21:34)
openbare dronkenschap en overlastgevend gedrag, bekeuren die vent !
Moeder (9-7-2020 om 16:34)
Op die tijd moet je wel héél dankbaar zijn dat er omstanders zijn! De meeste mensen liggen in bed, neem ik aan. Voortaan iets mínder drinken?
Dennis (9-7-2020 om 14:33)
En dan hetvertrouwen hebben dat deze man wel thuis komt, hij heeft immers bewezen dat dat wel gaat.... Raar!
Michelle (9-7-2020 om 12:09)
Dan heeft die man geboft dat ie gezien is!
Cookie-instellingen beheren