Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrijspraak na vermeend betasten neefjes

Toegevoegd: 09-07-2020, 14.58 uur
Vrijspraak na vermeend betasten neefjes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft  de Tholenaar J. J. (44). vrijgesproken van de ontucht die hij zou hebben gepleegd met drie jongetjes. Het ging om neefjes van zijn vriendin. Volgens de rechtbank is het bewijs voornamelijk gebaseerd op - soms - afwijkende verklaringen van de kinderen en van 'horen zeggen'.


De ontkennende J. werd ervan verdacht vanaf oktober 2014 tot en met zijn aanhouding op 12 maart 2017 de drie jongens (4, 6 en 8 jaar) ontuchtig  te hebben betast. Dat zou zijn gebeurd in de woning van J. als de kinderen al dan niet tv zaten te kijken en hun tante afwezig was.

Tegen J. was een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan drie voorwaardelijk en het betalen van schadevergoeding geëist. De schadevergoeding werd door de rechtbank niet ontvankelijk verklaard.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750