Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine autotransporter blijkt te zwaar beladen

Toegevoegd: 09-07-2020, 22.29 uur
Op de weegbrug bleek de transporter inderdaad te zwaar beladen.
Op de weegbrug bleek de transporter inderdaad te zwaar beladen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WAARDE - De verkeerspolitie heeft donderdag een kleine autotransporter van de snelweg bij Waarde gehaald die te zwaar beladen was.


Surveillerende agenten zagen de combinatie rijden over de A58 en na het opvragen van de gewichten van de zowel de oprijwagen als de vervoerde personenauto ontstond het vermoeden dat de combinatie vermoedelijk te zwaar was.

De agenten namen de bestuurder mee naar de weegbrug bij de Haltestraat in Rilland en daar bleek de combinatie 7 procent overbeladen te zijn. "De vervoerder heeft hiervoor een proces-verbaal ontvangen", zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romein de gespierde tieleman (10-7-2020 om 20:48)
Wat een zeurende menssen niet te geloven te zwaar beladen is te zwaar beladen niet meer of minder menssen iedereen moet aan de wet houden
Peter l (10-7-2020 om 16:59)
Pfff bij de meest kleine vergrijpen zoals bv 0,1 km te hard rijden roept men hier dingen zoals “rijbewijs/auto afpakken en nooit meer teruggeven” en nu is men het weer eens niet eens met het “harde optreden” van de Politie??? Dan weer te soft, dan weer te hard.... Wat is het nou?
Arthur (10-7-2020 om 16:57)
Deze combinatie mag maximaal 3500 kilo wegen inclusief bestuurder. 7%= 245kg. Erg kinderachtig, maarja boetes uitdelen aan werkende mensen verdiend lekker en makkelijk.
P (10-7-2020 om 16:30)
Je moet maar aan je quota komen..
Slecht politie werk (10-7-2020 om 15:15)
De politie agenten hebben vast heerlijk geslapen nadat ze hun werk “goed” hebben uitgevoerd. Het is super triest mensen!! BAH! een waarschuwing is met 7% een beter gebaar!
peter (10-7-2020 om 14:00)
Afgezien dat het maar 7% en dit dus totaal geen nieuwswaarde kent gaat dit tuurlijk wel verder dan dat feit op zich. Agenten menen dus overtredingen tussen de 0 en 10% van de meest willekeurige dingen met het blote oog te kunnen waarnemen. Naast dat het meerendeel van dit gokwerk foutief gaat zijn vind ik het schokkend om te zien dat dit de insteek van de politie is. Je kan je aandacht maar aan 1 persoon tegelijk besteden. En als je dan iemand gevonden hebt die 7% overbeladen is dan wijs je hem niet op zijn vergissing. Dan spreek je hem aan als de crimineel die hij is en maak je een PV op van deze schurk om hem een boete uit te kunnen schrijven. Werkelijk waar, ze zouden zich moeten schamen.
Cookie-instellingen beheren