Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruim 200 kilo cocaïne in haven Vlissingen

Toegevoegd: 10-07-2020, 17.41 uur
De onderschepte lading cocaïne.
De onderschepte lading cocaïne.
© Foto: Douane
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Douane heeft afgelopen woensdag in de haven van Vlissingen in totaal 216 kilo cocaïne aangetroffen tijdens een controle. Dat is vandaag bekendgemaakt.


De verdovende middelen zaten volgens de Douane verstopt tussen een partij bananen welke afkomstig was uit Ecuador. De drugs werden ontdekt door een speurhond. De lading was bestemd voor een bedrijf uit Vlissingen maar dit bedrijf heeft volgens een woordvoerder van de douane vermoedelijk niets met de smokkel te maken.

In overleg met het HARC-team (een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en Openbaar Ministerie Rotterdam) zijn de verdovende middelen in beslag genomen en vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren