Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Illegale vreemdelingen aangetroffen in Ritthem

Toegevoegd: 10-07-2020, 23.04 uur
Illegale vreemdelingen aangetroffen in Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De Koninklijke Marechaussee heeft donderdag in Ritthem twee illegale vreemdelingen aangetroffen. Deze zogeheten ongedocumenteerde personen kwamen uit Eritrea.


Volgens de Marechaussee werden de twee samen met nog een andere man tijdens een maritieme surveillance aangetroffen in het havengebied Vlissingen-Oost. Twee van de drie bleken niet in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Ook hadden ze geen verblijfsvergunning.

De twee Eritreeërs zijn in vreemdelingenbewaring gesteld. De Koninklijke Marechaussee doet verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (11-7-2020 om 09:21)
Niks geen onderzoek! Gelijk terug, hoe moeilijk kan het toch zijn!
willem (11-7-2020 om 08:01)
illegaal--dus al afgewezen? dan meteen op het vliegtuig zetten back home. door het super slappe beleid van den haag barst het in nl van de illegalen.
merien (11-7-2020 om 07:47)
gelijk terug sturen anders blijven ze hier ook weer zitten en blijven ze hier straks de families naar ned voor gezins hereniging GEWOON RETOUR AFZENDER