Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

OM: 'Dader ongeluk moet straf helemaal uitzitten'

Toegevoegd: 11-07-2020, 05.54 uur
Bij het ongeluk raakte een vader en zijn zoon ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte een vader en zijn zoon ernstig gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 49-jarige M. J. uit Roosenaal, die in 2017 een ernstig verkeersongeval veroorzaakte op de Langevieleweg in Middelburg, moet als het Openbaar Ministerie (OM) ligt zijn volledige celstraf van twee jaar gaat uitzitten. Voor J. betekent dat hij nog acht maanden moet 'zitten'.


Bij dat ongeval raakten Jeppe de Lange (41) en zijn zoontje Mees (6) zwaargewond. J. zou in het kader van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling eind juli vrijkomen. Daar waren wel voorwaarden aan verbonden zoals meedoen aan dagbesteding en het naleven van een alcoholverbod. Het eerste vindt J. een probleem en het tweede houdt hij liever zelf in de hand. Deskundigen gaven aan dat J. niet bepaald gemotiveerd is gebleken om mee te werken.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (11-7-2020 om 11:59)
Die de J heeft geen recht van spreken. En 2 jaar is nog veel te weinig ,
Peter (11-7-2020 om 09:19)
Deze man (J) denkt alles zelf wel even te kunnen “oplossen”.... Zelfoverschatting noemt men dat ook wel, wat een ontzettende arrogante [email protected]; meestal ben ik sarcastisch als het gaat om het afpakken van het rijbewijs maar deze gek mag hem onder deang van een vuurpeleton inleveren van mij; of houd hij dat leicer ook zelf “in de hand”. Wat een gevaar voor de samenleving is deze persoon zeg! Ongekend! Hij is ook echt niet de allerslimste anders zeg je dit soort dingen niet in een rechtzaal!
de Publieks Rechter (11-7-2020 om 08:24)
Laten we hopen , dat de dader de rest van zijn straf heel veel afziet en verschrikkelijke nachtmerrie's zal mee maken Daar in de bajes . . Schandalig zo'n verzoek !
Cookie-instellingen beheren