Weerbericht:
Naar het oosten wegtrekkende regen. Overdag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ernstig gewond in Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2020, 06.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Koudekerkseweg in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het ongeluk werd rond 03.25 uur gemeld en gebeurde tussen de kruisingen met de Olympiaweg en de Berlagestraat. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Twee ambulanceteams ontfermden zich ter plekke over de zwaargewonde man. De ambulance met de patiënt is vervolgens naar de Boulevard gereden omdat de traumahelikopter was geland op het Badstrand. De motorrijder werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Vanwege het ongeval is de Koudekerkseweg volledig afgesloten tussen de kruising met de Sloeweg en de kruising met de President Rooseveltlaan. De gemeente Vlissingen heeft hekken geplaatst. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie zal ter plaatse sporenonderzoek gaan doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (11-7-2020 om 07:34)
Ik hoop op een goede afloop
Jos (11-7-2020 om 07:27)
Ik was toevallig wakker en hoorde die motor met hoge snelheid rijden met een auto met sirenes aan achter hem en opeens een crash zo rond 3.25 ,dacht gelijk dat is niet goed ....Half uurtje later de trauma helikopter en dan weet je genoeg ......
Cookie-instellingen beheren