Weerbericht:
Perioden met regen, overdag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek ernstig ongeluk Vlissingen in volle gang

Toegevoegd: 11-07-2020, 08.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het politie-onderzoek naar het ernstige ongeluk dat vannacht plaatsvond op de Koudekerkseweg in Vlissingen is nog in volle gang.


Bij de hulpdiensten werd rond 03.25 uur melding gemaakt van een zwaargewonde motorrijder die op de Koudekerkseweg lag. Twee ambulanceteams ontfermden zich over het slachtoffer. De Rotterdamse traumahelikopter landde op het Badstrand. De ambulancedienst is daarom met de patiënt naar de Boulevard gereden zodat het personeel van de helikopter zich bij de ambulancemedewerkers kon voegen.

De motorrijder is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Rond 04.30 uur steeg de helikopter weer op vanaf het strand. Al snel na het ongeluk werd een deel van de Koudekerkseweg volledig afgesloten voor het verkeer. De straat is momenteel nog altijd dicht tussen de kruising met de Sloeweg en de kruising met de President Rooseveltlaan. De gemeente Vlissingen heeft hekken geplaatst.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse bezig met sporenonderzoek. De ongevalslocatie is uitgebreid vastgelegd op foto en ook is de plaats van het ongeval ingemeten. Meer informatie over wat er vannacht precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Vermoedelijk volgt hierover later vandaag meer informatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (12-7-2020 om 12:51)
@ Piet lezen piet er stond ""deden ze vroeger toen we nog een echt ziekenhuis hadden ook."" maar met de brandweer daar en zo dicht bij een logische keuze
AD. (11-7-2020 om 16:36)
Dat hij zelf een ongeluk krijgt zonder dat er een ander onschuldige bij is betrokken daar heb ik geen enkel probleem mee want als hij een stopteken niet opvolgt en er vandoor gaat en zelfs door rood rijden bewijst dat hij iets heeft te verbergen dus is het mooi opgelost zo.
piet (11-7-2020 om 16:03)
aan Rene, het zieken huis in Vlissingen is al een poosje geleden, het is nu een eerste hulp post geworden..........
Douwe dabert (11-7-2020 om 15:01)
Ik hoop voor hem dat hij een motorpak aanhad en dat ze de boom herplaatsen.
Jack (11-7-2020 om 13:43)
Hoop dat hij er goed vanaf komt! Heel veel sterkte! Nooit je leven op het spel zetten op de motor! Leuke reacties hier, mochten jullie ook eens een ongeluk krijgen!
Arie Reijnhout (11-7-2020 om 12:36)
Zag ik daar geen afgezaagde ( omgewaaide ) boom half op de weg liggen? misschien een uitwijk poging?
Cookie-instellingen beheren