Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man toegetakeld met ijzeren staaf, 4 arrestaties

Toegevoegd: 11-07-2020, 11.51 uur
Man toegetakeld met ijzeren staaf, 4 arrestaties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Een man is vannacht in Nieuw-Namen dusdanig hard met een ijzeren staaf geslagen dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Er zijn vier verdachten aangehouden.


Bij de politie kwam rond 01.00 uur een melding binnen van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Hulsterloostraat in Nieuw-Namen. De surveillance-eenheden die onderweg waren, kregen al snel te horen dat de verdachten waren weggereden in een auto met een Belgisch kenteken.

Bij het café troffen de agenten het slachtoffer. Hij was zodanig met een ijzeren pijp en mogelijk een honkbalknuppel geslagen dat hij per ambulance naar een ziekenhuis moest worden vervoerd. Terwijl de agenten met getuigen spraken, kwam de auto met de verdachten langsgereden. De bestuurder kreeg een stopteken en vervolgens konden de vier inzittenden worden aangehouden.

De vier, Belgische mannen van 29, 32 (2x) en 36 jaar oud, werden opgepakt op baais van het doorgegeven signalement en getuigenverklaringen. Ze zijn naar een politiebureau gebracht en voor de nacht ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicolas Sevenhans (12-7-2020 om 16:34)
dus die 4 kwamen nog eens doodleuk langsgereden ?? :D
Bas (12-7-2020 om 09:21)
Poging tot Moord ?
narcis (12-7-2020 om 07:53)
Alle kroegen dicht om 24:00 uur.
Jupiler (12-7-2020 om 02:20)
@ verslaafden overlast Ik snap het probleem niet drink een pint en ga braaf naar huis waarom rotzooi trappen ik drink ook dagelijks een pintje en sinds corona gewoon thuis mis het cafe op basis van sociaal contact maar zoals u het uitlegt heeft u geen behoefte aan sociaal zijn
Josephus (11-7-2020 om 21:28)
Ja wat denk je, de eigenaar die zich nergens iets van aan trekt. Wel op zijn ramen en deur papieren plakken dat moeten zitten op het terras maar toch die recht staan van drank voorzien. Vrijdag staan er wel meer dan 50 man op zijn terras aan zijn cafe en aan de overkant heeft ook een terras daar staan ook recht. Ja wat denk met al die jongen mensen en wat drank op en dan krijg zulke toestanden
Verslaafden overlast (11-7-2020 om 18:22)
Wat was het toch heerlijck lekker rustig in de corona sluiting. Misschien een goede reden om de enorme overlast van die zuiphokken voor drankjunks permanent te sluiten nu we weer herinnert worden wat een ellende die lui zijn. Maar ja, de horeca moet gered worden met ons belastinggeld jankt de politiek hier in zeeland want dat lokt lekker veel toeristen = nog meer zuipverslaafden en overlast. Plus dat een cafe baas zelf in de politiek zit natuurlijk. En daar zijn ze dan nog trots op ook op "hun" zeeuwse economie die drijft op drankmisbruik en verslaafden die ze willen redden. En zuipeuh maar !! Maak van ZLD gewoon de zuip en feest provincie van NL. Goed plan !