Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerlieden krijgen onderscheiding

Toegevoegd: 11-07-2020, 14.09 uur
De drie onderscheiden brandweerlieden met de burgemeester.
De drie onderscheiden brandweerlieden met de burgemeester.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Drie brandweermannen die al ruim 20 jaar actief zijn bij de post Krabbendijke zijn zaterdagmiddag verrast met een koninklijke onderscheiding.


John van der Grond uit Krabbendijke is sinds april 2000 lid van de vrijwillige brandweer in Krabbendijke. Hij klom op van brandwacht naar bevelvoerder en is nu plaatsvervangend ploegleider. Adriaan Huissen, eveneens afkomstig uit Krabbendijke, is sinds april 2000 actief bij de brandweer in zijn woonplaats. Hij is naast brandwacht ook bevelvoerder.

Martin Matthijse, afkomstig uit Oostdijk, is sinds februari 2000 actief bij de vrijwillige brandweer. Hij is hoofdbrandwacht en sinds 2013 binnen de Veiligheidsregio Zeeland aangesteld als manschap. Burgemeester José van Egmond sprak haar waardering en dank uit voor de jarenlange beschikbaarheid van de drie. Ook waardeerde ze de inzet voor het redden van mens en dier als vrijwillig brandweerman.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
veldeko (11-7-2020 om 18:14)
Gefeliciteerd!! Pyromannen!
Cookie-instellingen beheren