Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee ongevallen Ovezande binnen een uur

Toegevoegd: 12-07-2020, 12.58 uur
Twee ongevallen Ovezande binnen een uur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - In het buitengebied van Ovezande zijn zaterdagmiddag binnen een uur vlakbij elkaar twee verkeersongevallen met letsel gebeurd.


Bij de kruising van de Baandijk en de Kolaardsweg vond rond 14.50 uur een botsing plaats tussen een man en een vrouw die samen aan het fietsen waren. De vrouw kwam ten val en liep letsel op. Voor haar werd een ambulance gewaarschuwd.

Ongeveer een uur na het eerste ongeluk kwam opnieuw een fietsster ten val. Dit keer was het raak bij de kruising van de Kraaijertsedijk, de Doornboomdijk en de Slake, een kleine 800 meter van de eerste incidentlocatie. De verwondingen van de vrouw vielen mee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750