Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs bestuurder ongeluk A256 ingenomen

Toegevoegd: 12-07-2020, 13.01 uur
Het rijbewijs van de bestuurder van deze auto is ingenomen.
Het rijbewijs van de bestuurder van deze auto is ingenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van de man die gisteren werd aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een verkeersongeval in Goes.


Op het Deltaplein (A256) op de kruising van de Deltaweg, de Nieuwe Rijksweg (N664) en de ’s-Heer Hendrikskinderendijk kwamen rond 17.00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de wagens bleef op de Deltaweg staan, de ander werd naar de parallelweg gereden. De ambulancedienst onderzocht de betrokkenen maar niemand bleek letsel opgelopen te hebben.

De politie vermoedde dat één van de betrokkenen onder invloed van alcohol en drugs had gereden. Daarom werd bij deze 59-jarige Vlissinger een speekseltest afgenomen. Een GGD-arts heeft op het politiebureau bloed van de man afgenomen zodat kan worden onderzocht of hij inderdaad onder invloed reed. Zijn rijbewijs is in ieder geval ingenomen en ook zal onderzoek worden gedaan naar de rijgeschiktheid van de Vlissinger.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide betrokken personenauto’s getakeld. Weginspecteurs van de Provincie Zeeland leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Er was sprake van enig oponthoud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren