Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Meer dan 1000 boetes bij werkzaamheden N253 Schoondijke

Toegevoegd: 13-07-2020, 13.38 uur
Meer dan 1000 boetes bij werkzaamheden N253 Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SCHOONDIJKE - Meer dan duizend automobilisten zijn afgelopen donderdag betrapt op het te hard rijden tijdens wegwerkzaamheden op de N253 bij Schoondijke.


Agenten van de politie hielden afgelopen donderdag tussen 09.00 uur en 14.00 uur een snelheidscontrole op de N253 bij Schoondijke. Op dat moment waren er wegwerkzaamheden bezig waardoor de snelheid was verlaagd naar 50 kilometer per uur. Van de 4122 gepasseerde automobilisten reden er 1014 te hard. Zij hebben allemaal een bekeuring gehad.

Eén automobilist maakte het volgens de politie wel heel erg bont en passeerde de werkzaamheden met een snelheid van 117 kilometer per uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik (13-7-2020 om 19:00)
prima zo. Moet gewoon meer gedaan worden! Mensen die mekkeren dat tijdens koffiepauze de borden moet worden omgedraaid, zijn zeikers die misschien extra mogen betalen? En 5 minuten op 2 km? Volgens mij moet je dan te voet gaan. Sorry Jacob, een bord is een bord en als je je daar niet aan wenst te houden omdat je beter weet, hoor je niet op de weg!
Kees (13-7-2020 om 17:27)
Prima zo Goed controleren. De aannemer moet veilig zijn werk kunnen doen en de mensen waren van tevoren gewaarschuwd. Maar iedereen heeft haast en rijd liever een wegwerker dood dan 5 minuten te laat komen.
merien (13-7-2020 om 17:22)
een goede zaak er kunnen niet genoeg boetes gegeven worden die mensen welke aan de weg werken moeten beschermd worden het geen loslopend wild maar ze zijn gewoon op pad om hun wek te doen
Marius Ryckaert (13-7-2020 om 17:11)
30 jaar in de wegenbouw bij KWS Infra in een asfalt ploeg en het was toen verplicht om elke avond de borden omdraaien als we niet aan het werk waren en de volgende ochtend alles weer op zijn plaats terug maar het is blijkbaar niet meer van toepassing sinds bepaalde aannemers het voor het zeggen is . Ik ben volkomen mee eens dat dit is zuiver pesterij is en de politie zou beter toekijken hoe het verkeerswet in elkaar zit
b kaiser (13-7-2020 om 16:47)
nou eindelijk een controle die financieel iet opbrengt
jacob (13-7-2020 om 15:19)
Laat ik voorop stellen dat ik voor handhaving in het verkeer ben. Maar ook vanmorgen langs dat punt gereden en een wegafzetting van enkele kilometers en er wordt op één punt gewerkt. Kan het niet anders geregeld worden? Dat men de situatie aanpast aan de werkzaamheden? De snelheidsbeperking geldt ook nog op plaatsen waar het werk gereed is en de bermen zijn dicht gelegd. Dan kun je verwachten dat men harder rijdt dan is toegestaan en is een bekeuring snel werkelijkheid. Laat de aannemer ook de borden weghalen als er niet gewerkt wordt zodat je dit niet in de hand werkt.
Cookie-instellingen beheren