Weerbericht:
Vandaag bewolkt en regen, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Vlissingen geen misdrijf

Toegevoegd: 13-07-2020, 14.06 uur
De hulpdiensten in Vlissingen.
De hulpdiensten in Vlissingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De Politie Zeeland-West-Brabant heeft deze morgen bekend gemaakt dat er geen sprake was van een ongeval of een misdrijf bij het te water raken van een personenauto gisteravond in Vlissingen.


Rond 23.40 uur werd er alarm geslagen voor het incident aan de Eerste Binnenhaven. Naast twee ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een hoogwerker en twee duikploegen en de KNRM kwam ter plekke met een reddingsboot.

Kort voor 00.30 uur kon het slachtoffer op de wal worden gehaald. Hierna hebben de ambulancemedewerkers en de medewerkers van het traumateam zich over de persoon ontfermd. Rond 01.15 uur is de patiënt per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. Over de huidige toestand van de persoon is niets bekend.

De Politie-Zeeland-West-Brabant heeft deze morgen bekend gemaakt dat er van een ongeval of een misdrijf geen sprake was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (14-7-2020 om 06:57)
Wat zal dat slachtoffer veel mee gemaakt hebben zoals je hier leest dat de auto om 22.40 uur te water is geraakt en om 00,30 uur pas op de wal is gekomen laten we hopen dat de man weer op mag knappen in Rotterdam ziekenhuis veel sterkte voor de naaste famielje,het zal toch wel ernstig geweest zijn omdat het niet naar Vlissingen ziekenhuis is gebracht.