Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Speedboot gestrand bij Walsoorden, één gewonde

Toegevoegd: 13-07-2020, 14.21 uur
Speedboot gestrand bij Walsoorden, één gewonde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

WALSOORDEN - Op de Westerschelde ter hoogte van Walsoorden is zaterdagmiddag een speedboot aan de grond gelopen. Door de stranding liep één van de opvarenden een hoofdwond op.


De speedboot kwam rond 13.30 uur in de problemen waarop reddingboot Jan van Engelenburg van KNRM-post Hansweert ter plekke werd gestuurd. Aan boord van de speedboot bevonden zich drie opvarenden. Een vrouw en haar zoon zijn door de KNRM van boord gehaald. De vrouw liep door de stranding een hoofdwond op. Zij is aan boord van de reddingboot medisch verzorgd en aan wal overgedragen aan een ambulanceteam.

De vrouw is uiteindelijk ter taxi naar de huisartsenpost (HAP) gebracht. De speedboot is met opkomend water zelfstandig weer los gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren