Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in bedrijfspand Finlandweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 13-07-2020, 18.40 uur - Update: 13-07-2020, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De brandweer is maandagavond ingezet voor een middelbrand bij een bedrijf aan de Finlandweg in Nieuwdorp. Er was korte tijd sprake van een forse rookontwikkeling.


De melding kwam rond 18.20 uur binnen bij de meldkamer. Direct werden twee bluswagens, een ladderwagen en een hoogwerker op pad gestuurd. Volgens de brandweer was er brand uitgebroken in een stapel pallets die tegen de gevel aan stonden gestapeld. De brand is overgeslagen naar het bedrijfspand en de brandweer is gestart met blussen.

Rond 19.00 uur liet de brandweer weten het vuur aan één zijde onder controle te hebben. De brand wordt nu ook van binnenuit geblust. Om te zorgen voor voldoende bluswater is er een watertransportsysteem ingezet. Dit systeem bestaat uit een pomp om te voorzien in grote hoeveelheden water, over langere afstanden en een langere periode.

Tegen 19.30 uur is door de Officier van Dienst het sein brand meester gegeven. De eerste ondersteunende eenheden zijn hierop teruggekeerd naar de kazerne.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren