Weerbericht:
Een enkele bui, geleidelijk bewolkt en van het zuidwesten uit (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor drenkeling Domburg

Toegevoegd: 13-07-2020, 20.49 uur
De hulpdiensten op het strand in Domburg.
De hulpdiensten op het strand in Domburg.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - Bij Domburg is vanavond korte tijd gezocht naar een vermist persoon. Het slachtoffer is uit het water gehaald door de hulpdiensten.


Rond 19.30 uur werd de vermissing gemeld. De persoon was voor het laatst gezien ter hoogte van een strandpaviljoen in Domburg. Meerdere reddingsboten van de KNRM en een helikopter van de Kustwacht deden mee aan de zoekactie. Ook werd er op het strand gezocht.

Om 20.15 uur werd het slachtoffer gevonden in het water. Voor de medische hulp is naast een ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen uit Nijmegen. Deze werd later afgemeld. Over de toestand van de persoon is verder niks bekend gemaakt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.A.H.Adriaans (16-7-2020 om 12:53)
condoleance voor de familie Corrie ging elke dag zwemmen ook in de winter. Het was haar lust en leven. ik zal haar missen.Ze was een heel lief mens .