Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer peperdure fietsen gestolen Oostkapelle

Toegevoegd: 13-07-2020, 23.49 uur
Weer peperdure fietsen gestolen Oostkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

OOSTKAPELLE - Ondanks de waarschuwing eerder deze week zijn er in de gemeente Veere toch weer peperdure fietsen gestolen. In Oostkapelle werden drie elektrische mountainbikes ter waarde van enkele duizenden euro’s weggenomen.


Eerder deze week waarschuwde de politie al dat er door het dievengilde op grote schaal jacht gemaakt wordt op onder meer elektrische mountainbikes. Eerder gebeurde dit al in de omgeving van de Duinweg in Oostkapelle. Ook gisteren werden er weer drie elektrische mountainbikes gestolen. Twee daarvan hadden samen een waarde van meer dan 6.000 euro.

De politie roept op om verdachte voertuigen en/of personen direct te melden via 112. Dezelfde oproep is ook in het Duits gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (14-7-2020 om 08:13)
Zet een paar lokfietsen neer.
Wim (14-7-2020 om 06:47)
enige tijd geleden heeft een famielje van ons zowel de vrouw als de man allebei der nieuwe fiets voor de eerste keer gebruikt om naar praxis te gaan in Goes keurig afgesloten en na verlaten van de winkel allebei der fietsen weg en nooit meer iets van gehoord.
Wet dient alleen rijken ? (14-7-2020 om 06:33)
Maakt het voor de wet dan uit hoe duur iets is ? diefstal is diefstal. Dit soort waarde discriminatie is natuurlijk onwenselijk. En wat zegtr de politie dan tegen iemand die melding maakt van diefstal van zijn oude barrel fiets ? Is dat gerechtigheid ? SCHANDE !
brom (14-7-2020 om 05:47)
Electrische mountainbikes???? Ik dacht dat die mensen die daarop fietsen echte sportievelingen waren. Niet dus
will (14-7-2020 om 01:16)
En de boas zijn druk bezig om het volk op 1 1/2 meter te krijgen, wat toch niet lukt
Cookie-instellingen beheren