Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (22) rijdt in op geparkeerde auto’s Vlissingen

Toegevoegd: 14-07-2020, 11.01 uur
Man (22) rijdt in op geparkeerde auto’s Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond een 22-jarige Roosendaler met zijn auto tegen een aantal geparkeerde auto’s en een muur gebotst. Zijn bijrijdster raakte hierbij gewond.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 21.30 uur aan de Gravestraat. Agenten die ter plekke kwamen zagen een oploop van publiek en een aantal beschadigde auto’s. De Roosendaler verklaarde dat hij ruzie had met zijn bijrijdster en vervolgens op de geparkeerde auto’s botste. Zijn auto kwam uiteindelijk tegen een muur tot stilstand. Zijn bijrijdster raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Omdat de man mogelijk onder invloed reed is zijn rijbewijs door de politie ingevorderd. De politie zal nog een onderzoek instellen naar de exacte toedracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japieo (14-7-2020 om 17:21)
Ruzie met je bijrijder(ster) ? voor mij een teken dat iemand de reis te voet verder gaat.
willem (14-7-2020 om 14:53)
opzij opzij opzij--maak plaats want wij hebben ongelofelijke haast. sterkte voor de bijrijdster en geef de bestuurder 5 jaar ontzegging plus een torenhoge boete.
Cookie-instellingen beheren