Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de vangrail A58 Rilland, één gewonde

Toegevoegd: 14-07-2020, 19.02 uur
De bestuurder is per ambulance afgevoerd.
De bestuurder is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

RILLAND - Bij een ongeval op de A58 bij Rilland is maandagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt nadat hij met zijn auto in de vangrail terecht was gekomen.


Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur op de A58 ter hoogte van de Kreekrakbruggen. Naast diverse eenheden van de politie werden ook drie ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De opgeroepen traumahelikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest. De gewonde is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Ten tijde van het ongeluk en de berging van het voertuig was één rijstrook van de A58 afgesloten. Dit zorgde voor de nodige vertraging in de richting van Brabant.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (15-7-2020 om 16:49)
Maarliefst drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen, wat overdreven zeg. Stonden er ook 10 politieauto's?
H.Stouten (15-7-2020 om 12:27)
Heb dit zien gebeuren reed erachter gelukkig opgepaste afstand jongeman reed netjes en met een gangetje van 120 km was even voor 20:30 het leek dat hij schrok van iets en maakte opeens een scherpe manoeuvre naar rechts gelukkig was daar nog een vangrail ik hoop dat de jongeman het goed maakt en er niks aan over houdt .
Peter Quest (15-7-2020 om 10:40)
Vanaf de invoering 100km/h zijn de eenzijdige ongevallen enkel toegenomen op de snelweg. Het aantal ongevallen met vrachtwagens is zelfs verdubbeld en files zijn enkel toegenomen zo ook op de A58. Mensen vallen in slaap of zijn minder alert, halen vrachtwagens in met 2km/h verschil. En nog gaat er geen lampje branden bij diegene die deze onzin hebben doorgevoerd en de boel handhaven. Bij deze als iets niet werkt zeg je dat. Maar ja ambtenaren en politici.........
Rini (15-7-2020 om 10:18)
Reacties over drank, drugs, telefoon, lachgas, in 3.... 2..... 1.....
Cookie-instellingen beheren