Weerbericht:
Overdag bewolkt en in de middag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Agente loopt letsel op bij aanhouding in Hoek

Toegevoegd: 15-07-2020, 11.33 uur
Agente loopt letsel op bij aanhouding in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HOEK - Een agente van de Politie Zeeland-West-Brabant heeft afgelopen nacht letsel opgelopen bij het aanhouden van een verdachte in Hoek.


Op een camping in Hoek werd een 24-jarige man op heterdaad aangehouden door de politie voor het mishandelen van twee personen en het plegen van diverse vernielingen. Tijdens het aanhouden van de verdachte verzette deze zich zodanig dat een agente hierbij letsel heeft opgelopen. De agente heeft aangifte gedaan tegen de verdachte.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (15-7-2020 om 19:45)
@ Mar. Het restaurant was niet gesloten. Het kabaal is daar begonnen. Omdat meneer op zijn onbeschofte gedrag werd gewezen.
Michel (15-7-2020 om 18:37)
@Richard en @A.P uit jullie reactie kan men uitmaken wat voor figuren jullie zijn.
mar (15-7-2020 om 15:32)
Richard, de NL politie probeert altijd eerst met praten de persoon in kwestie te benaderen en tot rede te brengen. Mogelijk had ie gedronken en wilde misschien nog een en ander geregeld hebben en kreeg zijn zin niet, amok maken om half 11 op een camping!? receptie en restauratie gesloten. En ja tegenwoordig een agent en agente samen op pad. Misschien moeten ze dan toch maar eens een taser krijgen of de honden meenemen.
jacob (15-7-2020 om 14:51)
@Richard, Uit jou reactie blijkt dat je onder een steen leeft. De agente kan net zo goed haar werk doen als een mannelijke collega en om zo denegrerend te reageren blijkt dat je op geen enkele manier respect hebt voor hun werk. De persoon in kwestie had twee personen mishandeld en had van mij flink op z"n donder mogen krijgen met de wapenstok. Maar dan moeten de agenten in kwestie ellen lange rapporten schrijven en wordt er gekeken of er buiten proportioneel geweld is gebruikt . En men moet met z"n poten van een ander afblijven en zeker van mensen die hun openbare plicht doen.
A.P. (15-7-2020 om 14:00)
Richard, je hebt wel een punt
Douwe dabert (15-7-2020 om 12:59)
Gewoon gelijk met de stok er op, wie niet wil luisteren moet maar voelen. Moet je eens in België of Spanje proberen............
Cookie-instellingen beheren