Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

29-Jarige Middelburger twee jaar naar instelling voor veelplegers

Toegevoegd: 15-07-2020, 18.32 uur - Update: 15-07-2020, 19.37 uur
29-Jarige Middelburger twee jaar naar instelling voor veelplegers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 29-jarige Middelburger D. T. is woensdag conform de eis door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers, de zogenoemde ISD-maatregel.


T., die eerder is veroordeeld voor geweldsdelicten, werd schuldig bevonden aan het vernielen van een deur in Middelburg, onttrekken aan het ouderlijk gezag van een minderjarig meisje in 2018 en een winkeldiefstal in Rotterdam waarbij hij een medewerker hard wegduwde. Het meisje had hij ontmoet tijdens een feestje in Rotterdam waarna ze met hem mee terug is gegaan naar Middelburg. Haar vader belde T. om te vragen of hij wist waar ze was waarop T. zei van niets te weten.

Dat hij een deur had vernield klopte wel, maar dat was een soort ''noodweer'' vond hij. Hij verbleef daar bij een vriend die op dat moment niet thuis was. T. wilde toch wel graag naar binnen om te slapen dus sloeg hij een ruitje in om de woning binnen te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren