Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf en reclasseringstoezicht voor neersteken partner

Toegevoegd: 15-07-2020, 19.41 uur
Celstraf en reclasseringstoezicht voor neersteken partner
© Foto: Rechtbank Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 41-jarige Vlissingse H. V., die eind vorig jaar haar partner met een mes in zijn rug stak, is woensdag veroordeeld tot 227 dagen cel waarvan 120 voorwaardelijk plus reclasseringstoezicht. Er was een gevangenisstraf van 107 dagen plus een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden en het betalen van een schadevergoeding van in totaal 4432 euro geëist.


De vrouw was zwaar onder invloed van drank en drugs toen ze een flinke ruzie kreeg met haar partner. De man zou haar bij de keel hebben gegrepen. Om zich te verweren wist ze een mes te pakken en stak hem daarmee in zijn rug en ribben. Ook werd de vrouw verdacht van het plegen van ontucht met een jongen uit Hulst. De vrouw werd overigens vrijgesproken van de poging doodslag en de ontucht. Wél bewezen vond de rechtbank het steken. Een poging tot toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Ook werd ze veroordeeld voor het beledigen van een ambtenaar in functie. Dat laatste gebeurde op het station in Roosendaal toen omstanders haar bij een zelfmoordpoging voor een trein weg wisten te trekken en ze een hoofdagent van politie uitschold.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (16-7-2020 om 13:44)
Nog geen 3 maanden om iemand in zijn rug en in zijn ribben te steken vind ik nogal laag. Wat ik ook vrij laag vind is om een boete te krijgen voor het verbaal uitschelden van iemand nadat ze je op het laagste moment in je leven van voor een trein hebben moeten slepen.. Ik vraag me oprecht af waar je met je hoofd zit om iemand een boete voor belediging uit te schrijven op zo'n moment en of een functioneringsgesprek misschien geen goed idee is...
Cookie-instellingen beheren