Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vandaag in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw van ketting beroofd in Goes

Toegevoegd: 15-07-2020, 22.12 uur
Vrouw van ketting beroofd in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op een parkeerplaats van een winkel aan de Westhavendijk in Goes is woensdagmiddag een vrouw op brute wijze van een ketting beroofd. De politie vraagt mensen om informatie over de straatrover.


Het incident gebeurde rond 13.40 uur. Een onbekende man rukte plotseling een ketting van de hals van een vrouw, die juist was wezen winkelen. Hij vluchtte op een fiets, die tegen de gevel van de winkel stond. De 40-jarige vrouw uit het Belgische Lint bleef ontredderd achter. Ze raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar deze - voor Goese begrippen - zeldzame straatroof.

Het signalement van de man is: ongeveer 1.75 meter en donker gemillimeterd haar. Hij droeg een zwart mondmasker tot over zijn neus, met een witte opdruk. De man was breed geschouderd, niet mager, maar ook niet dik. Hij droeg een grijze hoodie met een rits gesloten, een zwarte broek en zwarte schoenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (16-7-2020 om 12:08)
Dat ga je krijgen met het dragen van mondmaskers, het verbergt toch je uiterlijk dus kan je makkelijker iemand beroven of wat dan ook, zonder herkent te worden.
@ rini (16-7-2020 om 12:06)
Aan uw reactie te lezen, heeft u geen kennis van zaken. De Politie zoals u en ik die kennen van de surveillance auto's en de agenten op straat, dat zijn de agenten die achter boeven aan gaan, die jongens met de flitskastjes doen dit niet en hebben een totaal andere functie. Begrijpt u het nu?
Mar (16-7-2020 om 11:50)
@Rini Op ieder straathoek een agent dan ?? Kun je weer lekker zeuren over "mijn belastingcentjes" NB In het verkeer zijn vorig jaar 661 mensen om het leven gekomen dus daar valt veel winst te halen.
Rini (16-7-2020 om 08:31)
Zag vandaag op de app wel 2 flitsers op de a58.... De staatskas spekken onder het mom van “schijnveiligheid” heeft natuurlijk prio 1 dan een normaal persoon helpen. Dat is hoe Nederland werkt, kennelijk.