Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vandaag in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurders botsen in centrum van Goes

Toegevoegd: 16-07-2020, 09.21 uur
Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt.
Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - In het centrum van Goes zijn rond middernacht twee scooterbestuurders met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 00.00 op de Beestenmarkt ter hoogte van een restaurant. De twee scooterbestuurders kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van hen, een 17-jarige jongen uit Goes, is ter plekke nagekeken door een ambulanceteam. Hij bleek uiteindelijk geen behandeling nodig te hebben waarna hij zijn weg weer kon vervolgen.

Door de botsing liep ook de terrasafscheiding van een restaurant schade op. De schade zal onderling door de betrokkenen geregeld worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Riet Kruitbosch - Somers (17-7-2020 om 12:28)
Om te voorkomen dat een fietser tegen een geopend portier rijdt, zou de bestuurder altijd het portier moeten openen met de rechterhand. Deze kijkt dan automatisch over de linker schouder!