Weerbericht:
Een enkele bui, geleidelijk bewolkt en van het zuidwesten uit (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na bedreiging met kettingslot

Toegevoegd: 16-07-2020, 11.44 uur
Man aangehouden na bedreiging met kettingslot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - Op een rotonde in Hulst heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen met oplegger en een personenauto. De bestuurder van de personenauto is door de politie aangehouden omdat hij er van verdacht wordt de vrachtwagenchauffeur te hebben bedreigd met een kettingslot.


Beide voertuigen kwamen rond 17.10 uur op de rotonde aan de Oceanië met elkaar in aanrijding. De automobilist botste tegen de achterkant van de vrachtwagen aan. Beide bestuurders stapten uit en er ontstond een ruzie. Een politieagent, die even na de aanrijding ter plaatse kwam, zag de automobilist met het kettingslot in zijn hand staan. De agent sommeerde de man direct om zijn wapen weg te doen. Na een interventie van een familielid van de verdachte werd de ketting opgeborgen. De automobilist kon worden aangehouden en is overgebracht naar een politiecellencomplex.

De verdachte, een 30-jarige man uit Sint Jansteen, is naar een politiecellencomplex gebracht en daar verhoord. Na het afleggen van zijn verklaring is de man weer in vrijheid gesteld. De vrachtwagenchauffeur, een 20-jarige man uit Kloosterzande, heeft aangifte gedaan van de bedreiging. Het kettingslot is door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750