Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruiten van auto ingeslagen na verkeersruzie

Toegevoegd: 16-07-2020, 12.10 uur - Update: 16-07-2020, 12.13 uur
Ruiten van auto ingeslagen na verkeersruzie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een 57-jarige man uit de gemeente Borsele heeft vanmorgen aangifte gedaan van bedreiging en vernieling van zijn auto. Dit gebeurde donderdagochtend tussen 06.15 en 06.45 uur op de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom na een verkeersruzie.


Het slachtoffer stond te wachten voor het rode verkeerslicht en werd gepasseerd door een personenauto. De man uit Borsele seinde hierop met zijn grote licht, omdat hij het gevaarlijk vond dat de bestuurder van de personenauto door het rode licht reed. Vrijwel meteen hierna sprong het licht op groen en kon de 57-jarige man doorrijden. De bestuurder van de personenauto stelde het vermoedelijk niet op prijs dat de man had geseind met zijn licht en begon de man te achtervolgen. Hij maakte hierbij gebruik van erg agressieve gebaren naar het slachtoffer.

Op de Bongaertsweg in Bergen op Zoom kwam het vervolgens tot een treffen tussen de bijrijder uit het achtervolgende voertuig en de man uit de gemeente Borsele. Er werd wat geduwd en getrokken en de bijrijder uitte bedreigingen. De man uit Borsele is hierna doorgereden. Bij een verkeerslicht verderop moest het slachtoffer opnieuw wachten voor het rode licht. De achtervolgende auto stopte weer achter hem en de bijrijder stapte opnieuw uit. Hij begon vervolgens met een soort stalen pijp ruiten van de auto van het slachtoffer in te slaan.

In de tussentijd werd de politie gebeld en kwamen agenten ter plaatse om een aangifte van het slachtoffer op te nemen. Getuigen die het incident hadden gefilmd hebben de beelden hiervan overgedragen aan de politie. Een 27-jarige man uit Bergen op Zoom kon even later als verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij gehoord zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-7-2020 om 12:07)
Jan ik geloof dit wel .veel mensen hebben om een of andere reden tegenwoordig een zeer kort lontje .vroeger werd zoiets uitgepraat ,maar dat is tegenwoordig niet meer zo .slaan,bedreigen met wapens enz .het schijt normaal te zijn .misschien eens wat zwaarder straffen dat dit gaat helpen
Jan (16-7-2020 om 22:55)
Ik geloof niet dat deze man uit de gemeente Borsele niet meer heeft gedaan als hij de politie doet geloven. Iemand die uiteindelijk met een stalen pijp anders mans ramen inslaat??? En dat omdat er alleen maar geknikkerd is?? Vind het een heel sterk verhaal. Waarom moet je een ander corrigeren in het verkeer, bemoei je met je eigen zaken, kom je ook niet in de problemen. De tijd van elkaar normaal kunnen aanspreken is helaas voorbij. Ga je de held / wereldverbeteraar uithangen krijg je dit soort shit.
AD. (16-7-2020 om 18:49)
Jammer dat mensen die zich als kind gedragen toch in een auto rijden en zich zo als een kleuter gedragen.
R2 (16-7-2020 om 17:05)
Rijbewijs afpakken en niet meer terug geven. Opgefokt om de een of andere reden dan past het niet om een voertuig te besturen. Zulk gedrag past totaal niet in het verkeer. Maar het zal wel weer met een sisser aflopen.
Mijn mening (16-7-2020 om 13:46)
Miserabel K volk, stuur zijn rijbewijs maar naar het cbr terug. Dit soort is geen rijbewijs waard.
Rick (16-7-2020 om 12:53)
Tijdens het verhoor een stalen pijp bij de hand houden!! Dan werkt de "verdachte" wat makkelijker mee.