Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 99 km

Gewonde bij forse aanrijding N57 Serooskerke

Toegevoegd: 16-07-2020, 18.55 uur
Door: Tim Koster

SEROOSKERKE (SD) - Bij een forse aanrijding op de N57 tussen Burgh-Haamstede en Serooskerke is donderdagmiddag één persoon geraakt. De aanrijding zorgde voor de nodige vertraging in het verkeer.


Het ongeluk gebeurde rond 16:05 uur op de Serooskerkseweg (N57) ter hoogte van de kruising met de Stolpweg. Door nog onbekende oorzaak botste een bestelbus achterop een personenauto. De personenauto kwam door de klap in een naastgelegen sloot terecht. De twee inzittende van de bestelbus bleven ongedeerd. De bestuurder van de personenauto is door het medische personeel van een ambulanceteam naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe hij of zij er aan toe is, is niet bekend.

Een eenheid van de verkeerspolitie is ter plekke gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeluk. Er zijn foto’s gemaakt van de ongevalslocatie en de remsporen op de weg zijn opgemeten. Door het ongeluk is de N57 tussen Serooskerke en Burgh-Haamstede geruime tijd deels afgesloten geweest. Dit zorgde voor de nodige vertraging in het verkeer op de N57.

Bergingsbedrijf Ista is met twee voertuigen ter plekke gekomen om de betrokken voertuigen weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (16-7-2020 om 20:58)
Dat deed Cool bleu voor een glimlach.
Sander (16-7-2020 om 19:10)
uiteraard is er weer een bus van cool blue bij betrokken, die gasten rijden als malloten!
Cookie-instellingen beheren