Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot N62, twee gewonden

Toegevoegd: 17-07-2020, 23.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - Bij een ongeluk op de N62 ter hoogte van ’s-Heerenhoek zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 22.35 uur plaats op de rijbaan tussen het knooppunt Stelleplas en ’s-Heerenhoek. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Beide slachtoffers zijn vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de auto uit de sloot getakeld en weggesleept. Deze raakte zwaar beschadigd. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeluk over één rijstrook passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (18-7-2020 om 08:17)
een 1-zijdig ongeluk alweer en nooit hoor je achteraf wat de oorzaak was laat het iig een les zijn voor de volgende die dit leest!