Weerbericht:
Zonnig en warm, met name in het noorden vanochtend bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor beroving vrouw in Goes

Toegevoegd: 18-07-2020, 08.34 uur
Man opgepakt voor beroving vrouw in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vrijdagavond een 30-jarige man aangehouden die verdacht wordt van het beroven van een vrouw in Goes.

De vrouw werd afgelopen woensdagmiddag op een parkeerplaats van een winkel aan de Westhavendijk op brute wijze van haar ketting beroofd. De politie stelde een onderzoek in naar de dader van de diefstal.

Dankzij omstanders en camerabeelden kreeg de politie een goed signalement van de dader. Agenten gingen de straat op om de identiteit van de dader te achterhalen, maar dat lukte niet. Hij werd niet herkend. Een agent in burger speurde vrijdagavond rond 19.15 uur rond het Stationsplein en zag een man die voldeed aan het signalement.

Ook de fiets die de verdachte op dat moment bij zich had leek op de fiets waarop de dader woensdag gevlucht was. De verdachte werd aangehouden. De ketting is niet teruggevonden. De verblijfplaats van de verdachte is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (18-7-2020 om 13:24)
Goed gedaan,nu nog een serieuze straf!! Zal wel 20 uur schoffelen worden ofzo :(
Michel (18-7-2020 om 13:08)
Verdachte opsluiten zolang de ketting kwijt is.
René (18-7-2020 om 12:43)
Gaat goed bij de politie, of moet de zinsbouw iets anders ?? ""verdachte opgepakt, verblijfplaats onbekend "" antwoord, in een cel mag ik hopen ;=))