Weerbericht:
Vannacht regen, overdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ruzie over geluidsoverlast Nieuwdorp

Toegevoegd: 18-07-2020, 08.56 uur
Gewonde bij ruzie over geluidsoverlast Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De politie heeft in Nieuwdorp een 55-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van zware mishandeling.


Volgens de politie ontstond er onenigheid over een geluidsoverlast aan de Prins Clausstraat. De toedracht is onduidelijk, maar een 30-jarige man uit Heinkenszand liep een hoofdwond op. Daarbij is mogelijk een mes gebruikt.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie arresteerde de 55-jarige verdachte op verdenking van zware mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (18-7-2020 om 15:58)
Wat er is gebeurt is niet ok. Maar de aanleiding is ,zoals zo vaak, die asociale geluid overlast.
Lianne (18-7-2020 om 13:13)
Een normaal iemand houdt rekening met de buren. Na 22.00 hoor je ook stil te zijn. Dat iemand met weinig rust toe komt, wat ik mij niet la voorstellen betekent niet dat de ander dat ook kan. Bbq, vaak feestjes is niet prettig.