Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Kop- staartbotsing op Zandweg bij Ritthem

Toegevoegd: 18-07-2020, 12.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een botsing in Ritthem is zaterdagmorgen aardig wat schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Rond 11.30 uur vond er op de Zandweg ter hoogte van de Havenweg een kop- staataanrijding plaats. Een bestuurder van een bestelbus botste achterop een Belgische automobilist. Beide voertuigen kwamen zwaar beschadigd tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond bij het ongeluk. De Belgische automobilist heeft zijn beschadigde auto naar een veilige plek gereden, de bestelbus is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (18-7-2020 om 15:31)
Wat is er aan de hand ? zitten ze tegenwoordig te slapen achter het stuur of zijn ze bezig met andere dingen bv telefoon of papieren lezen want er komen regelmatig berichten voorbij dat er weer eens een chauffeur zijn voorganger niet ziet. Vervolgens staan er weer een aantal auto's aan de kant met schade , volgens mij moeten dit soort chauffeurs maar eens goed nagekeken worden of ze nog wel bekwaam zijn om een auto of een bus te besturen. In sommige gevallen moet er denk ik een rijbewijs worden ingevorderd want dit loopt de spuigaten uit.
Peter (18-7-2020 om 14:47)
Tis weer druk op de zeeuwse weg, en jahoor; een flitser bij Rilland! Tuurlijk.... Meteen ff de situatie uitbuiten!
Joris (18-7-2020 om 14:41)
Levensgevaarlijk die toeristen. Hebben allemaal een 12 inch navigatiescherm in de auto en als extra een smartphone met Google Maps op de voorruit geplakt met zuignap en nog wisselen ze vlak voor kruisingen zonder richting aan te geven van rijbaan en remmen op de meest onmogelijke momenten om even rond te kijken of de schermpjes te inspecteren. Misschien eens een gerichte politieactie op toeristisch wegmisbruik wegens gevaarlijk rijgedrag en ze verder sturen met een stapeltje prenten op zak. Ook toeristen hebben zich in Zeeland aan de verkeersregels te houden.
Cookie-instellingen beheren